N'doye yeniden doğdu!

N'doye son maçlarda skora katkısıyla dikkat çekiyor

N'doye yeniden doğdu!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada Dame N'doye Okay'ın galibiyet golünde asisti yapan isim oldu.

Burak ve Rodallega'nın yokluğunda Çorum maçıyla formayı alan Dame N'doye o maçta iki gol ile kendisini göstermişti. Kupa mesaisinin ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın elindeki tek forvet olarak Galatasaray maçında 11'de formayı alan Senegalli futbolcu 90 dakika sahada kalarak golünü de attı.

Kayserispor karşısında iyi performansına rağmen gol bulamayan N'doye, Osmanlıspor maçında 1 gol 1 asistle oynayarak kritik 4-3'lük galibiyette büyük rol oynadı. Senegalli son olarak Osmanlıspor maçında da sahada en çok mücadele edenlerden biri olurken Okay'ın attığı galibiyet golünde asisti yaparak yine skora katkı yaptı.

Son 4 karşılaşmada 11'de sahaya çıkan ve son 5 maçta 4 gol 2 asist yapan N'doye, Çalımbay'a kendini ispatlayarak son haftaların önemli ismi olmayı başardı. Oynamadığı dönemde de profesyonel davranışlarıyla övgü alan tecrübeli oyuncunun gelecek hafta oynanacak Antalyaspor maçında da 11'de olması bekleniyor.

(Kaynak gösterilmeden kullanılamaz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor