N'doye kayıplarda

Trabzonspor'da N'doye kayıplara karıştı

N'doye kayıplarda
2.5 milyon Euro’luk ücretinde indirim yapan ve bunun ardından 2 yıl sözleşme imzalanan N’Doye’den hem yönetimin hem de teknik direktör Ersun Yanal’ın beklentisi büyüktü.

Önce ilk 18’e giren, ardından bazı maçlarda kısa süreler bulan Senegalli futbolcunun sahalara dönmesi beklenirken, bu durum bir türlü gerçekleşmedi. Geride kalan 6 lig maçında sadece 114 dakika sahada kalabilen deneyimli golcü, skora da herhangi bir katkıda bulunmadı.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın oyuncusuyla sık sık özel görüşmeler yaptığı ve “Bu takımın senden beklentisi büyük. Hem deneyiminden hem de kalitenden faydalanmak istiyoruz. Ancak grafiğini mutlaka yukarı taşıman lazım ki sana hakkaniyet içerisinde forma verebileyim” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Yanal’ın, N’Doye’u bu haftaki Akhisar Belediyespor mücadelesinde de ilk 18’e alacağı, oyunun durumuna göre de süre vermeyi planladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler