"N'doye ile sözleşme imzalansın"

N'doye'nin takımda kalıp kalmayacağı merak konusu

"N'doye ile sözleşme imzalansın"

Taraftar, yedek kalmasına rağmen hiçbir zaman sorun çıkarmayan ve bu sezon 20 maçta 6 gol, 5 asistlik performans sergileyen 33 yaşındaki Senegalli forvet ile sözleşme uzatılmasını istiyor.


Bordo-mavili takımda birçok kez yedek kalmasına rağmen hiçbir zaman sorun çıkarmayan ve bu sezon 20 maçta 6 gol, 5 asistlik performans sergileyen Dame N'Doye, taraftarların en çok sevdiği isimler arasında yer alıyor. Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 33 yaşındaki forvetin kalıp kalmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Bordo-mavili taraftarlar ise sosyal medya üzerinden N'Doye için mesajlar yayınlayarak, "Onun gibi bir profesyoneli zor buluruz", "N'Doye bu yıl en az 12 puan kazandırdı" ve "N'Doye büyük saygıyı hak ediyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

SÖZLEŞME UZATILSIN
Trabzonspor'un eski menajerlerinden Caner Çuvalcıoğlu ise "Yönetim uygun bir rakamda anlaşabilirse N'Doye ile sözleşme uzatmalıdır. Alternatif oyuncu olarak çok katkı yapar. Pozitif ve profesyonel bir karakter. Asla kapris yapmayan bu oyuncunun transfer yasağı da düşünülürse kadroda olması kazançtır" diye konuştu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler