N'Doye Galatasaray'ı yine boş geçmedi

Trabzonspor'da Dame N'Doye deplasmandaki maçın ardından Galatasaray'a yine gol atmayı başardı.

N'Doye Galatasaray'ı yine boş geçmedi

Trabzonspor’un 32 yaşındaki forveti Dame N’Doye, Süper Lig’in ilk yarısındaki Galatasaray maçından sonra dün yine sarı-kırmızılı fileleri havalandırdı, ligdeki gol sayısını 4’e yükseltti.


Süper Lig'in ikinci yarısında müthiş bir performans sergileyen Trabzonspor'un başarılı forveti N'Doye, dün akşam da kalitesini bir kez daha kanıtladı. 23. dakikada kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Castillo'nun şutunu kale çizgisi üzerinden Podolski çıkarırken top Muslera'ya çarptı ve yine kale sahası içine düştü. Pozisyonun içinde olan N'Doye takipçiliğini konuşturdu ve topu filelere göndermeyi başardı.

Senegalli forvet N'Doye, sezonun ilk yarısında TT Arena Stadı'nda oynanan ve Trabzonspor'un 1-0 kazandığı maçta da takımının tek golünü atmıştı. Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçında sonradan oyuna girip 2 gol birden atan N'Doye, bu maçta formayı Rodallega'dan kaptı ve yine golünü attı. Böylece teknik direktörü Yanal'ın da kendisine olan güvenini boşa çıkarmamış oldu. Trabzonspor sahasında 3 büyüklere karşı oynadığı son 5 maçta gol atamamıştı, 2 yıl sahasında sonra ilk golü Dame N'Doye ile buldu.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler