N'Doye 15 hafta sonra golle buluştu

Trabzonspor'da N'Doye Akhisar Belediyespor karşısısında attığı golle 15 hafta sonra taraftarın yüzünü güldürdü.

N'Doye 15 hafta sonra golle buluştu

Haber61 / Spor Servisi

Dame N'doye 15 hafta sonra yüzleri güldürdü. 


Spor toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Dame N'doye 15 hafta sonra golle buluştu.

En son sezonun ilk yarısındaki 8. haftada oynanan Galatasaray karşılaşmasında gol sevinci yaşayan oyuncu, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 57. dakikasında Onazi'nin pasında ceza sahası içinde topla buluştu.

Başarılı bir hareketle topu önüne alan N'Doye düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. N'Doye bu golle karşılaşmada Trabzonspor'un 1-1'lik eşitliği yakalamasını sağlarken bu sezon ligdeki ikinci golünü kaydetti. 


AKHİSAR MAÇINDA COŞTU

15 hafta sonra golle tanışan N'Doye karşılaşmanın 82. dakikasında Olcay'ın iki kişi arasında attığı müthiş asistinde dönerek vuruşunu yaptı ve kendisinin ikinci, Trabzonspor'un üçüncü golünü kaydetti. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor