Mustafa Akbaş Kadro dışı kaldı mı? Trabzonspor Yöneticisi Haber61'e açıkladı

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Akbaş'ın kadro dışı bırakıldığı ileri sürüldü. Trabzonspor yöneticisi Haluk Şahin konu ile ilgili Haber61'e konuştu.

Mustafa Akbaş Kadro dışı kaldı mı? Trabzonspor Yöneticisi Haber61'e açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesinde flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Savunma oyuncusu Mustafa Akbaş'ın Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından kadro dışı bırakıldığı ileri sürüldü. 

Konu ile ilgili Haber61'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Yöneticisi Haluk Şahin, kesinlikle kadro dışı bırakılma gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, “bu maçta alınmadı kadroya. Bu hafta hoca kadroya almadı. Her gün antrenmanda. Ama kadroya almadı. Almayabilir de. Hocanı tasarrufunda olan bir şey.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor