Mustafa Akbaş'ın sözleşmesi neden feshedildi? İki taraftan da açıklama geldi...

Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen Mustafa Akbaş konuştu

Mustafa Akbaş'ın sözleşmesi neden feshedildi? İki taraftan da açıklama geldi...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Mustafa Akbaş'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Tecrübeli stoper bu gelişmenin ardından Haber61'e açıklamada bulundu. Mustafa, "Böyle olması gerekiyordu. İki taraf için de hayırlısı oldu. İyi bir şekilde noktaladık. Şimdi görüştüğümüz 3-4 takım var. Şuan için net bir şey söyleyemiyorum gelecek günlerde belli olacaktır." şeklinde konuştu.

GİTMEKTE ISRAR ETTİ

ALACAKLARI VERİLECEK

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu da Mustafa Akbaş'ın sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili Haber61'e açıklama yaptı. Sağıroğlu; "Mustafa gitmek istiyordu, biz de karşılıklı olarak feshettik. Alacaklarının da bir bölümünü vereceğiz. Toplamda 1 Milyon 100 Bin TL civarında bir alacağı vardı ancak yaklaşık 800 Bin TL karşılığında anlaştık. Alacaklarını uzun bir vaadede ödeyeceğiz. Ara transferde gitmesi gerekirdi, normali buydu. Ancak gitmekte ısrarlı davranınca böyle bir karar alındı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor