Murat Cem'den anlamlı paylaşım!

Trabzonspor'un genç futbolcusu Murat Cem'in paylaşımı duygulandırdı!

Murat Cem'den anlamlı paylaşım!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Antlayaspor'u konuk eden Trabzonspor, Nwakaeme, Ekuban, Olcay ve Murat Cem'in golleri ile rakibini mağlup etmişti.

Yaklaşık 19 bin taraftarın önünde oynanan mücadelede 89. dakikada Yusuf Yazıcı'nın yerine oyuna giren 1999 doğumlu Murat Cem Akpınar, uzatmalarda attığı golle maçı bitirirken dikkatleri de üzerine çekti.

Golden sonra bütün takım birlik ve beraberlik örneği göstererek sevinirken, Trabzonspor'un gençleri altyapıya yatırımın tartışıldığı Türkiye'de bir kez daha futbol dersi vermiş oldu.

Murat Cem'den anlamlı paylaşım!

20 yaşındaki Murat Cem, golden sonra sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti.

2011-2012 sezonunda Trabzonspor'un Avni Aker'de ki bir maçında Çek futbolcu Ondrej Celustka'nın önünde seremoniye sahaya çıkan o çocuk, tıpkı Abdülkadir ve Yusuf gibi artık büyüdü ve Celuska'ya karşı galibiyet elde etti...

İşte o fotoğraf:

Murat Cem'den anlamlı paylaşım!  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler