Muharrem Usta paylaşımı Sadri Şener'i hatırlattı

Muharrem Usta'nın paylaşımı olay oldu.

Muharrem Usta paylaşımı Sadri Şener'i hatırlattı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın sosyal medya hesabından bir kağıdı imzalerken paylaştığı  fotoğrafı, Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı.

Trabzonspor'un başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği isimlerden Matus Bero'nun transferini bitirmek için Trencin - O. Ljubjana maçını izlemeye gitti. Usta'nın twitter'dan yaptığı paylaşımda Trabzonspor başkanı olarak bir belgeye imza attığı görüldü

Başkan Usta'nın sosyal medya hesabından "Hayat devam ediyor, şimdi daha çok çalışma zamanı... Herşeye rağmen ve inadına." mesajıyla paylaştığı stadda ve imza atarken çekilen  fotoğrafı Bero transferinin bitirildiği yorumlarına neden oldu. Pod Dubnom stadında çekildiği öğrenilen fotoğrafın ardından Matius Bero'nun transferinin kesin olarak bitttiği yorumlarının yapılmasına neden oldu.



TRANSFER KESİN OLARAK BİTMEDİ

Bero konusundaki gerçeğe ise Haber61net ulaştı. Bordo Mavililer 15 Temmuz'da okurlarına duyurduğu gibi Bero ile masaya oturdu. Ancak transfer şuanda  tam olarak bitmedi. Transfer görüşmeleri olumlu bir şekilde sürerken, aradaki küçük pürüzlerin giderilmesine çalışılıyor. Bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde bordo mavililerin bu tranrsferi açıklaması bekleniyor.

ŞENER'DE N'DOYE'DE YAPTI 

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta'nın Bero konusunda yaptığı paylaşım eski başkan Sadri Şener'in N,doye transferini hatırlattı. Eski başkan Şener  (18 Temmuz 2012) Trabzonspor'un ilgilendeği ve İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde renklerine kattığı N'doye ile birlikte fotoğraf  paylaşmış, ancak transfer gerçekleşmemişti.  N,doye eski başkan Şener ile bir araya gelip poz verdikten bir kaç gün sonra Spartak Moskovaya transfer olmuştu.
Bu gelişme üzerine bordo mavili taraftarlar Sadri Şener'i yoğun bir şekilde eleştirmişlerdi.



ESKİ HABERİMİZ İÇİN RESME TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor