Muharrem Usta oy verdi Haber61'e konuştu

Usta, kongreye katılarak oy kullandı

Muharrem Usta oy verdi Haber61'e konuştu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da başkanlığı devretmeye hazırlanan Muharrem Usta, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Ahmet Ağaoğlu'nun kabul etmesi halinde kendisinin getirdiği maliyeti yüksek oyuncuların ayrılık yaşanması durumunda yükünü üstleneceğini açıkladı.


Trabzonspor'da Muharrem Usta, başkanlığı devretmeden önce kongreye katılarak oy kullandı. Muharrem Usta, oyunu kullanmasının hemen ardından Haber61'in sorularını yanıtladı. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Muharrem Usta şunları söyledi: 

"Yeni bir dönem başlıyor. İnşallah güzel devam eder, iyi olur. Herkesin yeni umutları var, iyi olacak inşallah. Trabzonsporun o gücü var ama o gücü birleştirmemeyle ilgili büyük başarı var. Bundan sonra bu parçalı yapının ortadan kalkması ve tesis edilmesi umudu artabilir elbette ancak inanarak söylüyorum ki ben bundan umutlu değilim.

RİZE'YLE SORUNUN ORTADAN KALKMASI İÇİN ÇALIŞTIK

Dünkü sözlerime ekleyeceklerim yok. Bu Rize'yle Trabzon arasında kırgınlık dargınlığın bir nebze dağılması için söyledim. Temel nokta biz iki şehrin kardeşliği adına yönetim ve takım adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızdı ama futbol bu. Bazen olmuyor. Rize'ye sesleniyorum. Hocasıyla, oyuncusuyla, yöneticisiyle bu sorunun ortadan kalkması için elimizden geleni yaptık. Başkaları bunu kaşırabilir ama biz o duygularla bunu yaptık.

TAAHÜTNAME VERDİM, YÜK OLMADAN AYRILACAĞIM

Umutsuzluğum daha çok artıyor. Neyi anlatırsanız anlatın iyi niyetle anlatın, insanlar başka yere çekiyor. Maliyetli oyuncular alındı, Muharrem Usta gidince ne olacak deniyor. Sayın Ahmet Ağaoğlu, milyonluk oyuncuları göndereceğiz diyor. Kendisiyle konuştum, bunu istemiyor. Ben başkaları gibi yapmayacağm. Buraya yük olmadan ayrılma sorumluluğunu üstüme alıyorum. Bunula ilgili taahütname bıraktım. Önümüzdeki hafta göreceksiniz biz başarmak için maliyetli oyuncular alıp sonra çekip giden insanlar değiliz. Hala o sorumuluğu taşımak kaydıyla. Ahmet Ağaoğlu'nun altyapıya yöneleğiz sözlerinin üstüne ben onlara yardımcı olmaya çalışacağım, ben teklifimi yaptım. Onlar da bunu isterse kulübü maliyetli oyunculardan kurtarma yükümlülğünü alıyorum. Keşke ben geldiğimde bana da birileri bunu deseydi. Dün cevap verme günü değildi. Ben takımı aldığımda takım işe yaramaz futbolcularla doluydu. Bu futbolcuların yükü de Trabzonspor'a bırakılmıştı. İşe yaramayan oyuncuyu 2 buçuk sene göndermek için uğraştım ve hiçbir şey yapmıyorum. Esip gürleyenler buradan öğrensin. Bizim Trencin'den aldığımız süre vardı ama o sürenin dfiayta bildirilmesi gerekiyordu. Karışıkılık oldu o gün içinde ödeme yapıldı ama bildirmenin karışıklığı yüzünden böyle oldu. Resmi başvurusu yapıldı FIFA bunu düzeltecektir. En kötü ihtimalle bu kalkacaktır. 

DEVAM ETSEYDİM REVİZYON YAPIP DAHA YÜKSEĞE OYNARDIM

Dün duygulandım çünkü o tablodan etkilendim. Bu çocuklarla derin ilişkimiz var. Beni en çok duygulandıran Abdulkadir oldu. Onun yeni bir seviyeye yükselmesiydi. Çocuğumuz, evladımız Yusuf, Abdulkadir, Okay gibi en değerli oyuncuları yönetime bırakıyoruz. Herkes 50. yılda bu işin bitmesini bekliyor. Ben devam etseydim bu takıma revizyon yaparak gelecek sene daha yükseğe oynardım, sonraki sene yine revizyon yine yükseğe oynardım. Belki şimdi olmadı ama o seviyeye ulaşabilirdik. Benim olduğum yerde böyle olmalıydı. Şimdi yeni yol haritası çiziliyor. Ben de bunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben burada ayrılan herhangi bir başkana böyle bir ayrılık yapıldığın şahit olmadım. Orada topluca bizi nazik duygusal şekilde gönderdiler bizde onlardan ayrılırken yapılan emeklere yapılanları ve seçime getiren hadiseleri hatırladım ve çok üzüldüm, geleceğe bakıp çok üzüldüm. O sebepten duygulandım. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor