Muharrem Usta'dan transfer sözleri

Muharrem Usta Haber61'e konuştu

Muharrem Usta'dan transfer sözleri
Muharrem Usta, “Hem sabretmeyi öğrenmek zorundayız hem de doğru kararları doğru zamanda vermek zorundayız” dedi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Haber61’e çok önemli açıklamalarda bulundu.

ANADOL’DAN ÇIKMIŞ VE BİR MARKAYI BU HALDE GÖRMEK ÇOK ACI

Takımın ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Muharrem Usta, “Ama baskı altına giripte eskiden olduğu gibi patır kütür imzalar atmak istemiyoruz. Bedeli çok ağır oluyor bunun. Bizim burada çok net yapmak istediğimiz şu. Hem sabretmeyi öğrenmek zorundayız hem de doğru kararları doğru zamanda vermek zorundayız. Ama maalesef benim acı olarak gördüğüm bir şey var ki kulüp olarak o çok zor elde edilen itibar çok kötü. Kulüplere ve oyunculara yapılamayan ödemeler emin olun çok üzüntü verici bir şey bu. Anadolu’dan çıkmış dev bir markayı bu hale getirmek ve bununla karşılaşmak çok acı yani. O açıdan ben kulübün sorumluluğunu alan bir başkan olarak çok kalıcı sağlıklı şekilde geleceğe yürüyen yeni bir takım yaratmamız lazım ama bu sadece almayla olmuyor. Eldeki oyuncularla ilgili de çok önemli bir durumla karşı karşıyayız. Her şey çözülecek. Hoca ile görüşüyoruz görüşmeler var. 2-3 transfer hafta içinde bitecek. Bende bir haftadır yurt dışındayım. İhtiyacımız olan oyuncuları tek tek çözüyoruz” dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Usta, “isim önemli ama bu takımda iki üç tane tecrübesi yüksek ve yaşı da beklentilerimizin üstünde oyuncu olabilir. Belki stoperde böyle bir şey olabilir. Geri kalanların hepsi bizim gerçekten keşfettiğimiz Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet edecek, başarılı daha büyük işler yapmaya aç, iyi oyuncular gelecek Trabzon’a. Ben takıma şunu kurmaya çalışıyorum. Birbirine yakın maaşlardan oluşan, maaş dengesi bozuk olmayan, yüksek bedelli oyuncu sayısının az olduğu, daha önce söylediğim bütçeler içerisinde kalabilen, gerçekten kalitesi çok iyi olan genç dinamik, Trabzon’da çok daha büyük işler yapacak bir takım peşindeyim. Bu takımı kurduğumuzda yarını daha iyi olacak. Bana düşen görev Trabzonspor’da iyi bir takım, iyi bir gelecek, sağlıklı geleceğini inşaa edebileceğimiz, ekonomik sportif bir düzen kurmak. Buda zaman isteyen bir şey. Boşa vakit harcamakta istemiyoruz. En kısa sürede en iyi işleri yapacağımız bir yolculuk bu. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

SON DEĞERLENDİRMEYİ YAPACAĞIZ
Fransa’da Ersun Yanal’la bir araya geleceklerini ve son değerlendirmeyi yapacaklarını sözlerine ekleyen Usta, “Kararlı olduğumuzda bedel ödüyor olabiliriz. Ben bunların büyük oranda eriyeceğini düşünüyorum. Erimeyipte bir bedelde ödüyor olabiliriz. Biz yeni bir mantalite ile yeni bir takım peşindeyiz. Birinci kamp bitecek ikinci kamp derken 24-25 kişilik bir kadromuz olacak. Bu takımın içinde olan gençler dahil iyi iş çıkaracak takıma uyum sağlayacak arkadaşlar var yani. Ersun Hoca’da şuanda ilk kampta özellikle onları görüyor. Ben Milano’dan Fransa’ya geldim. Akşama burada beraber olacağız. Diğer arkadaşlarda var. Son değerlendirmeyi yapacağız. İyiye gidiyor.” İfadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor