Muharrem Usta'dan transfer açıklaması: Serdar Taşçı...

Başkan Usta, transfer konusunda analizler yaptıklarını söyledi.

Muharrem Usta'dan transfer açıklaması: Serdar Taşçı...
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta transferlerle ilgili kamuoyuna yansıyan bazı isimlerin doğru olduğunu, kimilerinin ise gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bunların normal olduğunu da dile getiren Usta, transferle ilgili şöyle konuştu:
"Kamuoyuna transfer konusunda yansıyan isimler var, Serdar Taşçı gibi. Bunlar bazen doğru, bazen yanlış. Takımlar kendini gelecek yıllara hazırlamak için çeşitli girişimlerde bulunuyor. Biz de doğrusu ikinci devre bir iskelet oluşturmaya başladık. Bunu takviye etmemiz lazım. 'Nereye ihtiyacımız var.' diye analizler yapıyoruz. Gelecek sezon daha sağlıklı, daha kaliteli, daha iyi futbol oynayan, kalıcı şekilde, iyi bir pozisyonda olan bir Trabzonspor için uğraşıyoruz. İsimlerin bence şu aşamada bir önemi yok."

"Avrupa'da olmak Trabzonspor için heyecan yaratıcı bir şey değil"
Muharrem Usta, ligdeki konumları nedeniyle Avrupa kupalarına katılma şanslarının bulunduğunu ancak bunun kendileri açısından heyecan yaratıcı bir durum olmadığını dile getirdi.

Ligde ikinci yarıya başlarken kendilerine 35 puan hedefi koyduklarını hatırlatan başkan Usta, "Bizim ikinci devreye başlarken bir hedefimiz vardı. İkinci devre 35 puan barajını aşabilir miyiz? Şu anda 30 puan aldık, 4 tane de maçımız var. En iyi puanı toplayıp, bu sezonu bitirmek istiyoruz. Bu puanları topladığımızda nerede olacağız, onu hep birlikte göreceğiz. Ümit ederim ki en iyi noktada bitiririz. Avrupa'da olmak Trabzonspor için ilk kez olan ve heyecan yaratıcı bir şey değil. Trabzonspor her zaman orada ve zirvede olması lazım." değerlendirmesini yaptı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor