Muharrem Usta'dan İtalya seferi

Trabzonspor iki yıldızın birden transferini bitirmek istiyor.

Muharrem Usta'dan İtalya seferi
Sosa transferi için Milano'ya giden başkan Muharrem Usta, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Gustavo Gomez'i de istedi. İki ismin bu hafta Trabzon'a yanıt vermesi bekleniyor

Trabzonspor transferde hareketli bir haftaya girmeye hazırlanıyor. Önceki gün Sosa ile görüşmek için Milano'ya uçan başkan Muharrem Usta'nın, Arjantinli oyuncunun yanı sıra Fenerbahçe ile temas halinde olan Gustavo Gomez için de girişimde bulunduğu öğrenildi. Sosa ile her konuda anlaşan Usta, bu görüşmenin ardından Milan kulübü ile Gomez konusunu masaya yatırdı. İtalyan basını da bu görüşmeyi dün doğrular nitelikte bir haber yaptı. Çizme basını, "Fenerbahçe'nin 2 yıllık kiralamak istediği Gomez'e, Trabzonspor da talip oldu. Bordo-mavililer, Milan'dan Sosa ile beraber Gustavo Gomez'i paket olarak istedi" iddiasını gündeme getirdi. Milano'da temaslarını bitirerek Trabzon'a dönen Usta'nın iki oyuncudan cevap beklediği öğrenildi.

2014-2015 sezonunda Beşiktaş'a gelen Sosa, geçen sezonun başında transfer olduğu Milan'da 19 maçta 3 asist yaptı
(Sabah)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor