Muharrem Usta'dan flaş açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta transferden kadro dışı oyunculara, takımın durumundan ekonomik sorunlara kadar her şeyi anlattı.

Muharrem Usta'dan flaş açıklamalar
Trabzonsor Başkanı Muharrem Usta telefonla bağlandığı tv programında önemli açıklamalarda bulundu.

Usta şu ifadeleri kullandı;

GALATASARAY’DAN ALACAK KONUSU

Trabzonspor’un alacaklarına çok yüksek sayıda haciz dosyaları vardı. Dün itibari ile haciz dosyalarını kaldırdık. Haciz dosyalarının kapatılmasında Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ın transferinden olan alacağımızı kullandık. Galatasaray’la o konuda sıkıntımız kalmadı.

CARDOZO TÜRKİYE’DE YAŞANANLAR NEDENYİLE GELMEK İSTEMEDİ

Cardozo yazı ile ailesinin ve kendisinin Türkiye’de yaşanan olaylar nedeniyle gelmek istemediğini söyledi. Bizde kararına saygı duyduğumuzu ve kulüp bularak gidebileceğini söyledik. İnşallah bir çözüm bulunur. Bazı haberler çıkıyor bazı oyuncular TFF’ye UEFA’ya şikayet etti bazıları etmedi diye.  Cardozo’da izi UEFA’ya verdi. Alacaklarını aldı. Hiçbir oyuncumuz için biri iyi davrandı biri kötü davrandı diyemeyiz. Biz zor şartlarda bunları ödedik. Oyuncuların birini göğe çıkarıp birini yermek doğru değil.

TAKIMDA DAYANIŞMA ÇOK İYİ

Takımda kalanların birçoğu Ersun hocanın öğrencisi. Çok güzel bir dayanışma var. Alınacak oyuncular belli. Scaut ekibi çalıştı. Ekipler birlikte karar veriyor ve bu oyunculara gidiliyor. Bizim bildiğimiz ve takımın ihtiyacını karşılayacak oyuncuları istiyoruz. Bu sene yapılan transferler takımın eksiklerini ortaya koyan iyi karaktere sahip oyuncular olacak. Taraftarların hepsi aynı şeyi söylemediği için hangisine doğru diyeceksiniz ama ben onlara hak veriyorum. İnşallah her şey İyi olacak.

N’DOYE DÖNÜYOR, CAVANDA GİDİYOR

Düşünmediğimiz oyunculardan N’Doye kampa çağırıldı hoca tarafından. N’doye’nin fiyatı çok yüksek. Eğer şartlarda anşalabilirsek forvet değil ama kanat oyuncusu olarak takıma katılacak. Cavanda iyi bir oyuncu ama disiplin ve uyumu ile ilgili olarak olmaması yönünde bir kanaat oluştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor