Muharrem Usta'dan Finansal Fair Play açıklaması

Yeni yapılan transferler UEFA ile yapılan anlaşmayı etkileyecek mi?

Muharrem Usta'dan Finansal Fair Play açıklaması
Yeni transferlerin imza töreninde konuşan Muharrem Usta  "Trabzonspor nihayet çok uzun zamandan sonra 24-25 kişilik bir kadroya sahip oldu. Kadronun dışında kalan bir futbolcumuz yok. İki yıl önce 25 kişi vardı takımda dışarda kalan 15 kişi oluyordu. O 15 futbolcunun maliyeti şuan masada gördüğünüz futbolcuların 2-3 katı kadardı. Biz faydalanmadığımız oyuncuların yükünden kurtulmak istedik. Bunu yaptık ve genç oyuncularımızla 24-25 kişilik bir kadroya sahip olduk.
 
Eğer büyük kulüpseniz elde ettiğiniz sıralama çok önemli. Türkiye’de bir kulübün 2.likle 5.lik arasındaki gelir farkı çok büyük. Bu sadece sıralama değil, alacağınız ve satacağınız futbolcular da bundan etkileniyor ve aradaki fark yaklaşık 80 Milyon Euro oluyor. Biz burada Trabzonspor’u sıralamada en üst noktaya koymak için uğraşıyoruz. Trabzonspor’un başarılı olmasını kabul edeceğimiz bir sıralamanın haricinde bir sırada olması kabul edilemez. Hem finans açısından hem de taraftarlar açısından oldukça önemli. Ve bu dengeler için gereken ayarlamaları yapıyoruz. Bu ayarlamaları düzgün şekilde yaparak yolumuza devam etmeliyiz. Artık elimizdeki oyuncuların çok değerli olduğunu düşünüyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler