Muharrem Usta'dan Arda Turan mesajı

Muharrem Usta Arda Turan'ın yuhalanması konusunda Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta'dan Arda Turan mesajı
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Fırtına Karadeniz Taraftarlar Derneğinin iftar Organizasyonunda haber61'e açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta A Milli takımın İspanya ile oynadığı karşılaşmada tribünlerden tepki görmesi konusunda sorunun futbolcu sorunu olmadığını söyledi. 

Usta "Arda üzerinden Türk futboluna dönülebilir. Biz yuhalarken İspanyollar alşkışladı. Türk futbolunun bu hale düşmesinin nedeni Türk futbolunun çökmüş olduğu. Milli takım Avrupa'ya son zamanda aldığı başarılarla gitti. Biz Çek Cumhuriyetini yenip en iyi 3. olarak çıksak bile birşeyleri değiştirmiyor. Çökmüşlüğün içindeyiz. Federasyoan çağrım var. Avrupa'ya ben neden hesap veriyim Türkiye’de federasyon yok. Sorun bir sistem sorunudur. Sorun futbolcu meselesi, değildir. Sapla samanı karıştırdığımzı için odada da Ardayı harcadık" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor