Muhammet Demir: "Trabzonspor'a ispat etmek istiyorum"

Trabzonspor'dan Gaziantep'e kiralanan Muhammet Demir önemli açıklamalarda bulundu.

Muhammet Demir: "Trabzonspor'a ispat etmek istiyorum"

Trabzonspor'un sezon sonuna kadar eski takımı Gaziantepspor'a kiraladığı Muhammet Demir, ilk idmanının ardından açıklamalarda bulundu.

25 yaşındaki forvet, "Bugün sabah ilk defa takımla çalıştım. Çok iyi geçiyor benim için. Çok iyi başaldı. Tüm takım arkadaşlarımı ve takımımı tanıyorum. Kendimi en iyi şekilde gösterip, kendimi tekrardan takımıma, Türk futboluna ve Trabzonspor'a ispat etmek istiyorum. Sakatlıklarım kolay değildi, ama hep geri dönebildim. Benim yaşadığım sakatlıkların daha azını yaşayan futbolcular zor dönüyor. Geri dönmek kolay değil ve bunlar beni sendeletti. Futbol tarzımı değiştirmek durumunda kaldım. Ben hedefsiz yaşayamam. 2. Yarı için, yayı geri çektim ve bırakma zamanı diyebilirim." sözleriyle ligin ikinci yarısı için iddiasını belli etti.

Muhammet Demir, 2015-2016 sezonu devre arasında Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. (Lig TV)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor