Mourinho Trabzonspor'un yıldız için raporu verdi

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür için Roma herekete geçti.

Mourinho Trabzonspor'un yıldız için raporu verdi

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'ün transferinde işler iyice kızıştı. Marsilya'nın hamlesi sonrası Roma da karşı atağa kalktı. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen Abdülkadir Ömür ise tercihini yaptı.

Trabzonspor 'un kazandığı tarihi şampiyonlukta başrol oynayan isimler arasında yer alan Abdülkadir Ömür, gösterdiği performansla büyülemişti. Bordo-Mavili formayla en skorer sezonunu yaşayan Abdülkadir Ömür, transferin de gözdesi haline gelmişti.

Özellikle Fransız ekiplerinin kıskacında olan Abdülkadir Ömür için en ciddi hamleyi Marsilya yapmıştı. Kulübün takımın başına Igor Tudor'u getirmesinin ardından oyuncu için bir kez daha harekete geçilmiş ve 12 milyon euro gözden çıkarılmıştı.

ROMA KARŞI ATAĞA KALKTI

Marsilya'nın bu hamlesinin ardından Abdülkadir Ömür'e talip olan takımlardan Roma'nın da karşı atağa geçtiği İtalyan basınında geniş yankı buldu. Geçtiğimiz günlerde Zeki Çelik'i kadrosuna katan Jose Mourinho'nun Roma'sı, Abdülkadir Ömür için tekrar nabız yoklamaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler