Morteza'dan açıklama geldi: Teklifi kabul etmedim çünkü...

Morteza Trabzonspor'un teklifi neden kabul etmediğini açıkladı

Morteza'dan açıklama geldi: Teklifi kabul etmedim çünkü...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un anlaşma sağlayamadığı ve transferinden vazgeçtiği Morteza Pouraliganji sosyal medyadan açıklama yaptı.

Trabzonspor ile uzun zamandır görüştüklerini belirten İranlı stoper neden teklifi kabul etmediğini de açıklayarak şu ifadeleri kullandı;

"Trabzon takımı uzun zamandır benimle ilgileniyordu ve bana çok büyük bir teklif gönderdiler. Ardından İstanbul'a gittik. Kulüp başkanı ve müdürü ile önemli bir toplantı yaptık ve takımın hedefleri ile teknik direktörün düşünceleri konusunda görüştük.Cumartesi günü gerçekleştirdiğimi toplantı için kulüp başkanı ve müdürüne teşekkür ediyorum. Teknik direktör ile bir toplantı yaptık ve benim için çok faydalı oldu. Beni Başakşehir maçına da davet etti. Doğal olarak bir kaç gün İstanbul'da olmam gerektive sonunda kardeşim ve menajerimle birlikte kulüp yetkilileriyle gerçekleştirdiğimiz toplantılar sonucunda İran'a geri dönmeye karar verdim. Belli ki Trabzonspor iyi bir takım ancak Orta Avrupa'da kendimi daha iyi göstereceğimi hissediyorum. Takım ya da lig daha düşük olsa da kendimi geliştirmekte daha çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Katar'ın en iyi takımını ve bir kaç diğer takımlarının, Birkaç Rus ekibinin ve Türkiye'den gelen teklifleri kabul etmedim.  Trabzon'un başkanı ve teknik direktörlerine bana duydukları inanç için teşekkür ediyorum" 

Öte yandan Morteza'nın kendi ülkesinde bir takımla anlaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor