Milyonlarca Euro bulunabiliyorsa Bero'nun taksidi neden zamanında ödenmedi?

Trabzonspor’da açıklamalar ve yaşanan çelişki dikkat çekti

Milyonlarca Euro bulunabiliyorsa Bero'nun taksidi neden zamanında ödenmedi?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Matus Bero transferinde Trencin kulübüne 250 Bin Euro’luk son taksidi geç ödemesi nedeniyle FIFA’dan bir dönemlik transfer yasağı almıştı.

Yaşanan bu şok gelişme sonrası Trabzonspor ödemenin zamanında yapıldığını öne sürse de FIFA’nın 3 kez uyarı yaptığı ve sonunda cezayı kestiği belirlenmişti.

MİLYONLARCA EURO BULUNABİLYORSA NEDEN CEZA ALINDI?
Geçen hafta yaşanan bu gelişmenin ardından kongre kararı alan Başkan Muharrem Usta’nın açıklamaları dikkat çekti. Usta, gelecek olan yönetime kulübü ne kadar borçla aldıysa o borçla teslim edeceğini ve tarihe “Borçlanan başkan” olarak geçmeyeceğini söyledi.

Bu açıklamanın ardından taraftalar “Madem para var, neden Bero’nun taksidi ödenmedi” sorusunu sormaya başladı. Başkan Usta milyonlarca Euro’yu bulan borcu ödemeyi taahhüt ederken 250 Bin Euro’luk taksidin neden zamanında ödemediği ve kulübün neden zor durumda kaldığı merak konusu oldu.

Başkan Usta'nın konuyla ilgili açıklaması için tıklayın

Levent Tan'ın konuyla ilgili yazısını okumak için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor