Milli ara Trabzonspor'a ilaç olacak

Sakatların dönüşüyle Trabzonspor Avrupa yolunda daha iddialı hale gelecek.

Milli ara Trabzonspor'a ilaç olacak

Pereira, Abdülkadir Ömür ve Yusuf, milli aradan sonra takımdaki yerini alacak Ünal Karaman’ın eli, Avrupa kupalarına katılma yarışında iyice rahatlayacak.

Trabzonspor, milli maç arasına Süper Lig'de 4. sırada girdi. Karadeniz ekibi, daha iyi sonuçlar alıp 3. sıraya yükselmek istiyor. Özellikle sezonun ikinci yarısında yaşanan sakatlıklar nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşayan bordo-mavili takıma milli ara ilaç gibi gelecek. Fırtına'da sezonun ikinci yarısının ilk haftasında sakatlanan sağ bek Pereira'nın milli arada takımla çalışmalara başlayacağı ve ardından Antalyaspor maçında ilk 11 olmasa da kadroya girme ihtimalinin bulunduğu belirtildi. 4 haftadır sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Abdülkadir Ömür'ün de tedavisinin tamamlandığı ve takıma dönmesine engel bir durumun bulunmadığı ifade edildi. Erzurumspor karşılaşmasında cezası nedeniyle oynamasa da belinde ağrıları bulunan Yusuf Yazıcı'nın da tamamen iyileştiği vurgulandı. Üç oyuncunun dönüşü ile takımda alternatif futbolcu şansı artacak Ünal Karaman'ın milli arada kadrosunu yeniden şekillendireceği de öğrenildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler