Milli ara Trabzon'a ilaç olacak

Sakatlar milli arada iyileşecek

Milli ara Trabzon'a ilaç olacak
Trabzonspor'da sakatlığı bulunan 4 futbolcunun tedavisi milli arada yapılacak, futbolcular aranın ardından oynanacak olan Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar için verilen arada Trabzonspor'da sakat oyuncular tedavi edilecek. Galatasaray maçında sakatlanan ve uygulanan tedavi programının ardından takımdan ayrı çalışmalara başlayan Fabian Castillo, bu sürede eksik giderecek. Sakat olan Güray Vural’ın yanı sıra Beşiktaş maçında ayağına aldığı darbeyle sakatlanan Yusuf Erdoğan ile aynı maçta sol dizinde zorlanmaya dayalı efüzyon oluşan kaptan Onur Recep Kıvrak da tedavi sürecini milli takım arasıyla geçirmiş olacak.

Bordo mavililerde Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Uğur Demirok ile birlikte toplam eksik oyuncu sayısı 5’e ulaşırken, milli ara en çok Teknik Direktör Ersun Yanal'ı mutlu etti. Bordo mavililerde sakat oyuncuların da ligin 11’inci haftasında oynanacak Antalyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler