Milan Trabzonspor'dan ödeme bekliyor

Kiralık sözleşmesi bu gece sona erecek olan Sosa için İtalya basını da yakın takipte

Milan Trabzonspor'dan ödeme bekliyor

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un sezon başında Milan'dan transfer ettiği ancak UEFA'nın Mali Fair Play kuralları nedeniyle ilk aşamada kiralık olarak kadrosuna kattığı Jose Sosa'nın sözleşmesi 15 Ocak itibariyle sona erecek.

Daha önce Haber61 gündeme getirerek anlaşmanın iki kulüp arasında göstermelik olduğunu ve UEFA'nın kriterlerine takılmamak amacıyla bu şekilde gerçekleştirdiğini yazmıştı. Bu gelişmeler üzerine bugün de İtalyan basını Sosa'nın sözleşmesinin bitmek üzere olduğunu ve Milan'ın Trabzonspor'dan ödeme beklediğini yazdı.

Sezon başında kiralama ücreti adı altında 1 Milyon 350 Bin Euro'ya anlaşmanın yapıldığı ve bordo mavililerin 3 Milyon 400 Bin Euro daha ödemesi gerektiği hatırlatıldı.

Haber61'in edindiği bilgiye göre ise; Trabzonspor Sosa'nın bonservisi için henüz bir ödeme gerçekleştirmedi. Ancak iki kulüp arasında özel anlaşmalar olduğu ve Sosa'yla da bir problem yaşanmadığı, bu nedenle Arjantinli'nin takımdan ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi.

Öte yandan ilk yarıda Trabzonspor'dan 1 Milyon 620 Bin Euro kazanan Sosa, anlaşma gereği ikinci dönem de aynı rakamı alacak. Sonrasında ise 2018-19’da yıllık 3.320.000 Euro 2019-20’de 3 Milyon 240 Bin Euro alacak.

İşte önceki ilgili haber;


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor