Mikel'e eski milli futbolcudan Trabzonspor önerisi: Uzlaşmalısın

Nijeryalı eski futbolcu West , Mikel'e tavsiyede bulundu.

Mikel'e eski milli futbolcudan Trabzonspor önerisi: Uzlaşmalısın

Haber61 Spor Servisi

Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasının ardından Türkiye'de futbol maçlarının seyircisiz oynanma kararının alındığı dönemde, futbol oynamak istemediğini açıklayarak Trabzonspor ile yollarını ayrıan Obi Mikel'e Nijerya'nın eski milli futbolcusu Taribo West'ten öneri geldi.

Kariyerinde İnter , Milan gibi dev ekipler olan eski futbolcu, Mikel'e yeniden Trabzonspor ile uzlaşması gerektiği tavsiyesinde bulundu.

Nijerya'nın tanınmış isimlerinden olan West ülkesinin basınına konuşarak  "Mikel'in Trabzonspor ile uzlaşabileceğini umuyorum çünkü kulüpten nasıl ayrıldığınız, sözleşmenizi nasıl feshettiğiniz önemlidir. Gelecekte bir kulübe ihtiyacı olacak. Koronavirüsün bir sonucu olsun ya da olmasın, onunla kulüp arasında neyin geçtiğini bilemeyebilirim. Sadece işlerin güzel olmasını istiyorum. Kulübünün de gelecekte ona ihtiyaç duyma olasılığı gözardı edilemez. Tek gereken şey barış" dedi.

taribo west

Taribo West

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor