MHK'dan flaş Bitnel açıklaması

Merkez Hakem Kurulu başkanı Yusuf Namoğlu açıklama yaptı

MHK'dan flaş Bitnel açıklaması
Geçen sezon yönettiği Galatasaray-Trabzonspor maçında büyük tepki toplayan Deniz Ateş Bitnel, kendisi ile ilgili olarak dün bazı yayın organlarında yer alan “Bana ve Trabzonspor’a çok büyük oyunlar oynanıyor. O maçta yardımcı hakemlerim talimat aldı. Beni günah keçisi yaptılar. Federasyon bana sahip çıkmadı. Son dayanağım Trabzonspor” şeklindeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Bitnel, Futbol Federasyonu’na yolladığı savunmada, “Haberi yazan kişi ile dost ortamında görüştük. Ancak haberdeki sözler bana ait değil. Tamamına yakını çarpıtılmış. Nitekim haberi yazan kişiye de bu durumu ilettim” şeklinde ifade kullandı.

MHK'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Merkez Hakem Kurulu başkanı Yusuf Namoğlu, Deniz Ateş Bitnel'in yaptığı açıklamalarla ilgili çok çarpıcı bilgiler verdi. Geçen sezonki olaylı Galatasaray - Trabzonspor (4 kırmızı kart çıkmıştı) maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in Trabzonspor Taraftar Derneği'nde, "Yardımcılarım yönlendirilmişti, beni hataya sürüklediler" dediği iddia edilmişti

."YARDIMCILARIM YÖNLENDİRİLMİŞ DEMEDİM" DİYOR!

Hürriyet'in haberine göre; MHK Başkanı Namoğlu, "Kendisiyle konuştum. Derneğe gitmiş bir şeyler söylemiş ancak bana 'söylediklerimin bir bölümü doğru, büyük bölümü yanlış aksettirilmiş' diyor. Yanlış yaptı, böyle bir ortamda derneğe gidip bu konuları konuşması kadar yanlış bir şey olamaz. Kendisine bunu söyledim. 'Röportaj vermedim, sözlerimi çarpıtıp, sızdırmışlar' diyor. Bizden önceki dönemin olayı; biz yazılı savunmasını istedik. Verdiğinde Disiplin Kurulu'na göndereceğiz. Kararı onlar verecek" dedi. 

"DİSİPLİN KURULU KARARI VERECEK"
Yusuf Namoğlu, "Kendisi adına üzüldüm. 'Yardımcılarım yönlendirildi demedim' diyor. Sadece üzgün olduğunu, yalnız bırakıldığını söylemiş. Disiplin Kurulu yazılı savunmasına bakacak, hatalı bulursa yıl cezası verecek. Maçlarda görev alamayacağı için otomatik olarak klasman düşecek. Ancak ben, kendisine hakemlikten el çektirileceği yönünde bir ceza verileceğine inanmıyorum. Hakemlikten men cezası almaz. Böyle bir ortamda gidip, o maçla ilgili konuşması, ki bu dost sohbeti de olsa yanlıştı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler