Menajer Trabzonspor'dan özür diledi!

Dragovic transferiyle ilgili gündeme gelen Yiğit yeniden konuştu

Menajer Trabzonspor'dan özür diledi!

Dragovic - Trabzonspor görüşmelerindeki sıcak gelişmelerle ilgili dün açıklamalarda bulunan menajer Atakan Yiğit'den bir açıklama daha geldi. 

Yiğit, "Öncelikle Trabzonspor camiasindan , Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Muharrem Usta'dan ve Sayın Ersun Yanal Hocamızdan yayınladığım resim için özür dilerim. Dünkü öfkemden dolayı bu resimleri paylaştım, bana gelen bilgi Ahmet Bulut'un ismi geçtiği yönündeydi eğer bu olay Ahmet Bulut dışında gelişmişse ondan da özür diliyorum. Ben Allah'ın adaletine inaniyorum. Allah'a havale ediyorum. Benim Ahmet Bulut'la hiçbir problemim yok olmadı da , görüşmemde olmadı! Bu özürü Trabzonspor camiasina gönderiyorum. Dragovic transfer konusunda ise bilgi vermek istemiyorum. Dragovic benim arkadaşım, Türkiye temsilcisi Ercan Kayhan ve Sertan Güneş'dir. Bu olayın peşini bırakmayacağımı kimin benim üzerimden oyun oynamaya çalıştığını bütün doğruları bulacağım. Saygılar" ifadelerini kullandı.

Yiğit'in yayınladığı fotoğraf
Menajer Trabzonspor'dan özür diledi!

Dün neler söylemişti?

İşte Yiğit'in dünkü açıklamaları;

"Beşiktaş ile futbolcumuzun ilgilisi yok. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Ersun Yanal ile oyuncuyu görüştürdüm. Ahmet Bulut, benim yetki belgemi devre dışı bıraktı. Eğer bu olaylar olmasa yarın büyük ihtimal Trabzon'a gelecekti. Futbolcu bu gelişmelerden rahatsız. Sadece Ahmet Bulut denen herif yok. Bu piyasada daha iyi isimler var. Türkiye bilsin ki; bu piyasada çok şeyler dönüyor. Dragovic beni aradı, 'Sahte yetki mi yaptın?' dedi. Her şey olumlu giderken, Ahmet Bulut yüzünden olumsuza döndü. Önemli olan benim adıma sahte belgeyi kimin hazırladığı ve neden yaptığı. Bunu netleştirmemiz lazım. Trabzonspor'a gelir mi? Bilemiyorum. 'İşler çözülmeden Trabzonspor'a gelmem.' dedi. Türkiye'de tek güvendiği insan benim. Hukuki işlem de başlatacağım. Tabii ki umudumu kesmiyorum. Her şeyden Dragovic'in bilgisi var. Dragovic de FIFA'ya gidecek."

Ajansspor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor