Mehmet Yiğit Alp: Cemil Usta'yı onurlandırıyoruz

TRabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp sıkıntılı dönemin geride kaldığını söyledi.

Mehmet Yiğit Alp: Cemil Usta'yı onurlandırıyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, açıklamalar yaptı. Alp “Camianın enerjisi mükemmel. Futbolcularımız göğsümüzü kabartıyor. Efsanemiz Cemil Usta'yı onurlandırıyoruz” dedi.

Trabzonspor'da asbaşkan Mehmet Yiğit Alp hem şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini söyledi. Açıklamalarda bulunan Alp "Sıkıntılı dönemleri geride bıraktık. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, çalışanlarımız, başkanımız, yönetim kurulumuz ve camiamız mükemmel bir uyum sağladı. Herkes yürekten çalışıyor. Tüm enerjisini Trabzonspor için harcıyor. Futbolcu arkadaşlarımız saha içinde başarılarıyla yüreklerimizi kabartıyor" ifadelerini kullandı.

ŞANINA YAKIŞACAK
Mehmet Yiğit Alp, kendilerine koydukları hedef doğrultusunda ilerlediklerini kaydetti. Alp "Efsane kaptanımız Dozer Cemil Usta'nın adının verildiği sezonda onun şanına, ruhuna, karakterine yakışır bir dönem geçirmek istiyorduk. Şimdi iki kupaya da yakınız. Efsanenin ruhuyla yarınlara yürüyoruz. Bu süreci çifte kupa ile taçlandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Mehmet Yiğit Alp, yakaladıkları başarının temelinde öze dönüş ve bütünlüğün olduğunu vurguladı.

(Fotomac)

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler