Mehmet Yiğit Alp: 2010-2011 Sezonu tertemiz şampiyonu Trabzonspor'dur"

Mehmet Yiğit Alp kuruluş yıldönümü etkinliğinde konuştu.

Mehmet Yiğit Alp: 2010-2011 Sezonu tertemiz şampiyonu Trabzonspor'dur"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor 52. Kuruluş Yıldönümünü yaptığı ertkinliklerle kutluyor.

İlk tören Atatürk Alanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp törende yaptığı konuşmada "2010-2011 sezonunun tertemiz şampiyonu Trabzonspor’dur" dedi.

Mehmet Yiğit Alp şunları söyledi;

“Bugün itibari ile Trabzonspor 52. yılını devirmiştir. Trabzonspor yeniliklere açık bugünde olduğu gibi ülke futbolcunda değişim ve devrimlere açık bir kulüptür. Trabzonspor’un ihtişamını herkes görüyor. Göreve geldiğimiz gündem beri tek bir amacımız var. Herkesin sahiplendiği Trabzonspor’u yeniden yaratmak. Hep birlikte özlediğimiz Trabzonspor’un temellerini yeniden atıyoruz. Biz kendi kendimize yeteriz. Bu kente ait, bu kentin formalarını terleten futbolcularımız bu kentten kopuk yaşayamazlar. Bizim idealimiz böyle futbolculara sahip olmak ve bu zihniyette futbolcular yetiştirmek. Sırtımızı sansasyonel transferlere yaslamıyoruz. Kısaca Trabzonspor’umuz 52 yıllık mazisini geride bırakırken doğru politikaları ile geleceğe yürüyor. Bugün dünya futbol tarihinin en büyük emek hırsızlığı karşısında daha önce verdiği kararların aksine bizi haklı görmüş ancak müdahale etmemiştir. Bu kararı verenler Trabzonsporluların vicdanlarında yargılanmaya devam edecektir. 2010-2011 sezonunun tertemiz şampiyonu Trabzonspor’dur.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor