Mehmet Ekici'de flaş gelişme! Galatasaray...

Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Mehmet Ekici için Galatasaray'ın aradan çekildiği öne sürüldü

Mehmet Ekici'de flaş gelişme! Galatasaray...

Trabzonspor'la yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Mehmet Ekici için bir süredir beklemede olan Galatasaray'da karar verildi. Sarı kırmızılılar transfer vazgeçti...


Sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun menajerliğini yapan babasının Fenerbahçe ve Beşiktaş ile temasa geçmesinden rahatsız olunca futbolcuyu gündeminden çıkardı.

Galatasaray’da saatler süren zirvede transferle ilgili olarak da radikal kararlar alındı. Buna göre gündeme gelen Trabzonsporlu Mehmet Ekici için Galatasaray transferden çekilme kararı aldı. Oyuncunun menajerliğini yapan babasının Fenerbahçe ve Beşiktaş ile temasa geçmesinden rahatsız olan sarı-kırmızılılar yıldız futbolcuyu gündeminden çıkardı.

Yöneticiler Mehmet Ekici’nin önemli bir ihtiyaç olmadığı konusunda birleşirken, Trabzonspor’dan gelen Mehmet Ekici-Sinan Gümüş takas önerisi de geri çevrildi. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor