"Mehmet'e hain diyenler Burak'ı istiyor!"

Sadi Tekelioğlu yine sert konuştu

"Mehmet'e hain diyenler Burak'ı istiyor!"
Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Radyospor'a yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. Mehmet Ekici krizinin iyi yönetilemediğini söyleyen Tekelioğlu ona hain diyenlerin Burak Yılmaz'ı istediğini dile getirdi. Tekelioğlu ayrıca Yusuf Yazıcı'nın da 22 yaşına kadar Trabzon'da kalması gerektiğini belirtti.

İşte o açıklama:

Şampiyonluk için takviye şart!

''Trabzonspor, ligin 2. yarısının en iyi takımı diyebiliriz. Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarında kaybedilen puanları çok arayacağız düşüncesindeyim. Fenerbahçe ve Başakşehir ile oynanacak maçlar var, yukarıyı yakalamak için artık işi çok zor. 

Gençlerbirliği maçında çok pozisyon bulamadı ama iyi mücadele eden bir takım vardı. Seneye Süper Lig böyle olmaz, bu performansta Trabzonspor'u şampiyon yapmaya yetmez. Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe daha iyi olurlar, bu sebeple Trabzonspor'un dikkatli olması lazım, iyi takviyeler gerekiyor.

Mehmet Ekici'ye hain diyenler Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'a istiyorlar!

Mehmet Ekici, krizini bence Trabzonspor yöneticileri iyi yönetemediler. Yusuf Yazıcı ile Mehmet Ekici beraber oynamalıydı, o zaman çok daha fazla katkı alınabilirdi. Mehmet Ekici'den faydalanılırdı, sezon sonu anlaşarak giderdi, bu yapılmadı hata yapıldı. Mehmet Ekici'yi suçlayanlar Burak Yılmaz'ı transfer etmeye çalışıyorlar. Burak Yılmaz Trabzonspor'a ihanet etmiştir.

Ayrıca Fenerbahçe ile nefreti doğru değil, bu gerilimi kaşımamak lazım. Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gitmesine izin verilmeliydi.

Yusuf Yazıcı'yı alt yapıda ben oynattım, bu çocuğa şans verilmesi lazım dediğimde, alt yapının başındasın diye böyle konuşuyorsun dediler. Ama bugün Yusuf'un performansını herkes görüyor. Yusuf Yazıcı'nın Avrupa'ya gitmesi için daha erken diyorum. 22 yaşına kadar Trabzon'da kalması daha iyi olacaktır.''

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor