Mehmet Atalay'dan Akyazı açıklaması

Mehmet Atalay Akyazı Stadı'nın açılışıyla ilgili konuştu.

Mehmet Atalay'dan Akyazı açıklaması
Haber61/Haber Merkezi

Haber: Tuncay Lakot 

Basın İlan Kurumu eski Müdürü ve Habertürk Gazetesi köşeyazarı Mehmet Atalay Akyazı Stadı'nın açılışıyla ilgili Haber61'e açıklamalarda bulundu. 

Akyazı Stadı'nın açılışı için Trabzon'a gelen Beşiktaş yöneticileri ve Şenol Güneş ile Trabzonspor'un bir araya geldiği organizasyona katılan Mehmet Atalay, Haber61 mikrofonlarına şunları söyledi: 

"Trabzonspor’a gönül verenler, Trabzonsporlu olanlar, Şenol Hoca’ya gönül verenler hep burada ama bunun da ötesinde Türkiye’nin kalbi bugün burada. Türkiye’yi yönetenler, Bakanlarımızdan Müşteşarlarına kadar herkes burada ve Türkiye’nin kalbi bugün burada atıyor. Trabzon tarihinde bu kadar büyük bir kitlenin toplandığını hiç hatırlamıyorum. Muhteşem bir açılış olacak. İnşallah Trabzonspor’u bu sene iyi bir seviyeye çıkartırız. Bu muhteşem stadyumla Trabzonsporumuz daha iyi olacak. Biz Trabzonspor’un stadının bugüne kadar hep iyi olduğunu, güzel olduğunu söyledik ama şehrimiz Trabzonspor’un seviyesinde değildi. Fakat şimdi öyle bir stadyuma kavuşuyoruz ki şimdi Trabzonspor’u bu stadın seviyesine çıkacak.  Trabzonspor yeni stadımızla birlikte moral bulacak ve inanılmaz bir ivme kazanacak.  Bunu bütün Türkiye’mize de sirayet ettireceğiz. Trabzonspor’un artık yükseliş dönemi başlayacak."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor