Mehmet Ali Yılmaz'dan flaş sözler: Trabzonspor siyasete mahkum olmuş olabilir!

Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz , Ahmet Ağaoğlu yönetimine "Yönetemiyorlarsa basıp gitmeliler" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz'dan flaş sözler: Trabzonspor siyasete mahkum olmuş olabilir!

Trabzonspor’un eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Hüseyin Çimşir’i harcamak doğru değil”
Trabzonspor açısından kaçan şampiyonluğu yorumlayan Mehmet Ali Yılmaz, “Bu seneki maçları kriter kabul etmek doğru değil çünkü maçlar seyircisiz oynandı. Başakşehir’i yıllardır şampiyon yapmaya çalışıyorlardı ve bu sene başarılı oldular. Hüseyin Çimşir’e de yüklenmemek lazım. Hüseyin Çimşir’i harcamak doğru değil. Burada yönetimin de suçunu bulmak lazım. Yönetim sanki şampiyonluğu bilerek bıraktı gibi geldi bana” şeklinde konuştu.

“Siyasete mahkum olmuş olabilirler...”
Trabzonspor yönetimini eleştiren Yılmaz, “TFF’nin özerkliğini kaybettiğini düşünüyorum. Biz zamanında bu işler için boşuna uğraşmışız. Trabzonsporlu yöneticilerin Başakşehir’in şampiyonluğuna rıza gösterdiklerini düşünüyorum. Neden hiç sesleri çıkmadı? Kulübün gelirleri borçları ödemeye yetmediği için siyasete mahkum olmuş olabilirler. Bu işler kıyakla olmaz. Yönetemiyorlarsa basıp gitmeliler” ifadelerini kullandı.

“Yabancıların hepsi kalitesiz”
Son olarak futbolda değişen yabancı sınırını da değerlendiren Yılmaz, “Ben olsam oyuncu satmadan yabancı almam. Tüm kulüplerde yabancı var ancak hepsi kalitesiz. Yabancıya ağırlık verirseniz Milli Takım’da da başarılı olamazsınız” diyerek sözlerini tamamladı.

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor