Mas'tan Trabzonspor sözleri; Pişman mı?

Devre arasında Trabzonspor'dan ayrılan Mas açıklama yaptı

Mas'tan Trabzonspor sözleri; Pişman mı?

Trabzonspor’un eski sol beki Emmanuel Mas, Türkiye hakkında açıklamalarda bulundu, “Pişman değilim. Türkiye Ligi yeni statların olduğu iyi bir lig” dedi.

Trabzonspor’dan devre arasında ayrılan Emmanuel Mas, Arjantin basınına ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye ve Trabzonspor günlerinden bahseden tecrübeli sol bek, bordo-mavili takımla alakalı ve Süper Lig’in kalitesiyle ilgili yorumlarını dile getirdi.

Trabzonspor’a gittiği için hiç pişman olmadığını aktaran Mas, “Pişman olmadım çünkü futbolumu geliştirdim, yeni şeyler öğrendim. Kişisel anlamda da karakterime iyi oldu, yeni tecrübeler edindim. Hem benim hem de ailem için iyi bir deneyimdi. Eşimin yanımda olması iyiydi, konuşabiliyorduk. Ancak ilk gittiğimde Arjantinli biri yoktu ve yalnızdım. Daha sonra Sosa gelince biraz rahatladım, bana yardım etti, alışmamı sağladı” dedi.

Türkiye Ligi’ne de övgülerde bulunan Arjantinli yıldız, “Arjantin’deki futbola benzemiyor. Çok yarışmacı ve kaliteli oyuncuların olduğu bir lig. Yeni statların olduğu iyi bir lig bana göre. Sahalar ve tesisler iyi şartlarda. Çok taktiksel maçlar olmuyor, maçlarda çok gol atılıyor. Sürekli rahat olabildiğiniz bir futbol ortamı değil, farklı bir futbol ortamı var” diye konuştu.

(Skorer) 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor