Marek Hamsik Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Menajerinden flaş açıklama

Trabzonspor, Marek Hamsik'in menajerinden flaş açıklama.

Marek Hamsik Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Menajerinden flaş açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etmişti. Bordo-mavililerde şampiyonluğa en çok sevinen isimlerden biri de kuşkusuz Marek Hamsik olmuştu. Kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu kazanan tecrübeli futbolcunun menajeri de Marek Hamsik ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik'in menajeri, Bordo-Mavililerin şampiyonluk kutlamalarını değerlendirdi ve yıldız futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Hamsik'in yakın arkadaşı da olan Juraj Venglos, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini Trabzonspor'da tamamlayacağını vurguladı.

Bordo-mavililerin şampiyonluk kutlamaları ile ilgili de konuşan Venglos, "Nefes kesiciydi" ifadelerini kullandı.

İŞTE O SÖZLER:

Marek için çok mutluyum. O hak ediyor. Uzun yıllar boyunca Napoli'de böyle bir başarıyı denedi ama olmadı.

Sezonda her şey yolunda gitti ve sonunda hak edilmiş bir şampiyonluk oldu. Marek'le konuştum. Çok mutlu ve kupayı dört gözle bekliyor.

Bana kutlamalardan fotoğraflar gönderdi. Nefes kesiciydiler. Maçtan önce bile insanlar şampiyonluğu hissettiler. Seyircilerin sahada nasıl koştukları inanılmazdı.

Canlı görmeyenler anlamakta güçlük çekiyor. Ne de olsa Trabzon da 38 yıldır şampiyonluğu bekliyorlar! Hocanın Marek'i istemesi çok önemliydi. Sezon boyunca sahadayken koçun sağ kolu gibi görev yaptı.

Takımın oyununa bir tür yatıştırıcı mod ekledi. Avcı bu yüzden onu seçti. Marek şehri de seviyor oraya daha çok futbol oynamak için gitti ve bu konuda son derece memnun.

Seneye eminim Trabzonspor'la devam edecek. Kulübün Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında oynama ihtimali yüksek. Şu anda play-offlara, yani son ön elemeye gitmesi gerekiyor. Yani tek engel o.

Marek, Şampiyonlar Ligi'nin herhangi bir ligden farklı olduğunu biliyor. Sözleşme uzatılması konusunda yönetimle görüşeceğiz. Ama şimdi değil, kutlamalardan sonra. Yeni sezondan önce görüşeceğiz.

Elbette Marek'in bunu nasıl algılayacağını göreceğiz. Marek'in sözleşmesinde şampiyonluk bonusu dahil bazı şeyler var. Yoksa imzalamazdı. Ancak unvan en önemlisi. Finans değil.

Hamsik'in gönlünde Napoli'nin ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Venglos, "En az bir sezon daha oynayacak çünkü Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilir. Tekrar oynamak istiyor, sonra gelecek için neler olacağını göreceğiz.

İki yıl sonra şimdi futbola veda etmeyi hayal edebiliyoruz ve Napoli'de veya başka bir yerde de teknik direktör olabilir.

Dalgalanmalar yaşamadı. Zor maçları genellikle tek golle kazandılar. Üç İstanbul devi, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş lige kötü başladı. Trabzon toparlandı ve sonrasında şampiyonluğa uzandı.

Marek, Trabzonspor ile şampiyonluğu kazandığı için çok mutlu, bu onun için ilk. Türkiye'ye gitmek için bu seçimi yapmaktan onur duyduk, kader bizi ödüllendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor