Marek Hamsik soruları yanıtladı! "Şampiyon olursak 61 numarayı dövme yaptıracağım"

Trabzonsporlu futbolcu Hamsik soruları yanıtladı.

Marek Hamsik soruları yanıtladı! "Şampiyon olursak 61 numarayı dövme yaptıracağım"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Slovakyalı yıldızı Marek Hamsik taraftarların sorularını yanıtladı.

Hamsik sorulan bir soru üzeirne şampiyon olmaları halinde 61 numarayı dövme yaptıracağını söyledi. İşte Hamsik'in sorulara verdiği yanıtlar;

Trabzon için ilk sana neler söylendi?
İlk olarak Napoli’ye deniziyle, güze yemekleriyle tutkulu taraftarlarıyla, güzel stadıyla birçok yönden benzer bir yer olduğunu söylediler ve hepsi de doğru.

Futbolu Trabzonspor’da bırakmak istiyor musun?
Şimdi emekliliği düşünmüyorum, burada olmaktan mutluyum ve futbolun tadını çıkarıyorum.

Napoli ve Trabzonspor’un benzerlikleri neler? Bu kez şampiyonluğu kazanmaya çok yakınsın sezon sonunda kolbastı oynayacak mısın?
Şehirler birbirine benziyor ve bu da beni mutlu ediyor. Çünkü bu beni de mutlu ediyor. Henüz daha ligin yarısına geldik ama ligdeki gidişatımız hepimizi mutlu ediyor. Ve hepimiz umuyoruz ki finalde de ligi kazanacağız.

17 numarayı tercih etmenin sebebi ne?
Bu formayı tercih etmemin sebebi doğum tarihim. 27.07.1987. Hepsinde ortada bir 7 rakamı var. Ben de bu yüzden 17’yi tercih ettim. Ama eğer sezon sonunda şampiyon olursak 61 numarayı dövme yaptıracağıma söz veriyorum.

Alttan gelen gençlerimize ne tavsiye etmek ister?
Sıkı çalışmak! Bence eğer çalışır ve hayalleriniz için mümkün olan her şeyi yaparsanız bunun ödülünü sonunda alırsınız. 34-35 yaşındayım neredeyse ama her zaman öncesinden daha iyi olmak için çalışıyorum.

Trabzon halkı ve taraftarı hakkında neler düşünüyorsun?
Trabzon taraftarının tutkusunu seviyorum. Futbol için yaşıyorlar. Bu oyuncular için harika. Sahip olduğunuz bu tutkuyu sahada hissedebiliyoruz.

Kendisine baktığı zaman saçlarını beğeniyor mu yakınları ne tepki veriyor?
Bu benim stilim. Gençliğimden beri bu şekilde yapıyorum ve bu benim totemim gibi. Herkes Hamsik’i bu saç tarzıyla tanıyor. Futbol kariyerimi sonlandırdıktan sonra belki başka bir şey bulmam gerekebilir. Fakat şu an için ne olur bilemiyorum.

Futbol kariyerinden sonra Trabzonspor’da antrenörlük yapmak ister misin?
Bilmiyorum. Elbette çocuklar için olan futbol akademimde antrenör olacağım. 400 genç oyuncusu olan bir futbol akademim var. Onlarla başlayacağım. Daha sonra ne olacağını göreceğiz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor