Marek Hamsik'in menajerinden flaş transfer açıklaması: Trabzonspor'da kalacak mı?

Trabzonspor'un yıldız ismi Marek Hamsik'in menajerinden flaş transfer açıklaması geldi.

Marek Hamsik'in menajerinden flaş transfer açıklaması: Trabzonspor'da kalacak mı?

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik’in menajeri Juraj Venglos, Slovakya’da katıldığı bir podcast yayınında açıklamalarda bulundu

Lider Trabzonspor şampiyonluk için gün sayarken takımının 34 yaşındaki tecrübeli yıldızı Marek Hamsik'in menajerinden açıklamalar geldi.

"Marek, kariyerinde bir şampiyonluk görebilmeyi istiyor” 

Milliyet'te yer alan habere göre; Hamsik'in yaklaşan şampiyonluğun heyecanını duyduğunu aktaran Venglos, “Marek, Trabzonspor’da mutlu. Bu kulüp ona her açıdan uyan bir kulüp oldu. Kendisiyle yakından ilgileniyor ve gerek duyduğunda Slovakya’ya seyahat etmesine de izin veriyorlar. Oyuncu da sonunda kariyerinde bir şampiyonluk görebilmeyi istiyor” dedi.

"Kontratının sonuna kadar Trabzonspor’da kalacak"

Deneyimli futbolcunun takımdan ayrılmayacağını söyleyen menajeri, “Teknik direktörü kendisini nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. Hoca ile Hamsik arasında karşılıklı bir güven ilişkisi var. Takım arkadaşları kendisine saygı duyuyor ve inanıyor. Kulüp, tecrübesini genç oyunculara aktarmasından da yararlanıyor. Şampiyonlar Ligi’nde yeniden gruplarda oynamayı istiyor. Kontratının sonuna kadar Trabzonspor’da kalacak. Geçirdiği sakatlığın etkilerini de bu yaz döneminde atlatacaktır” diye konuştu.

Marek Hamsik'in bu sezonki performansı

Bordo mavili takımda bu sezon 27 maçta forma giyen Slovak futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler