Marcel Koller: "Trabzonspor'a karşı önlemlerimizi aldık"

Trabzonspor'un yarın karşılaşacağı Basel'in teknik direktörü Marcel Koller ve defans oyuncusu Eray Cömer basın toplantısı düzenledi.

Marcel Koller: "Trabzonspor'a karşı önlemlerimizi aldık"

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Basel'de Teknik Direktör Marcel Koller, bordo-mavili takımın ofansif olarak kuvvetli bir takım olduğunu, buna karşı önlemlerini aldıklarını söyledi.

Koller, maçın oynanacağı Medical Park Stadı'nda, basın toplantısı düzenledi. Trabzonspor'u elinden geldiğince analiz ettiğini belirten Koller, "Ne olur maçta bunu göreceğiz. Ofansif olarak kuvvetli bir rakip, zorlayacaklar ama önlemler aldık. Tecrübeli yurt dışında oynamış oyuncuları var. Biz evimizde iyi çıkış yakaladık, bunu da burada sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Eray Cömert: "Trabzonspor ofansif anlamda çok iyi"

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Basel'in savunma oyuncusu Eray Cömert, bordo-mavili takımın hücumda çok etkili olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Basel'in savunma oyuncusu Eray Cömert, maçın oynanacağı Medical Park Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

Eray Cömert, Beşiktaş karşısında Trabzonspor'un galibiyetini izlediğini belirterek, "Hafta sonu Beşiktaş'a karşı iyi bir maç çıkardılar. İyi takımlar, ofansif anlamda çok iyi oyuncuları var. Biz de kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kendisinin bir Türk olduğunu ve Türkiye ligini de devamlı takip ettiğini kaydeden Eray Cömert, "Trabzonspor'u derbi maçlarda izliyorum. Trabzonspor iyi takım, çok iyi oyuncuları var. Forvette çok iyi oynuyorlar. Biz kendi oyunumuza bakmamız lazım. Bizim için umarım çok iyi olur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler