Malatya Guilerherme'den ne kadar kazandı? Adil Gevrek açıkladı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor'un transfer ettiği Guilherme konusunda açıklama yaptı

Malatya Guilerherme'den ne kadar kazandı? Adil Gevrek açıkladı

TFF Süper Lig ekiplerinden Btc Turk Yeni Malatyaspor’da başkan Adil Gevrek’ten Guilherme açıklaması geldi. Gevrek, Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Guilherme için Malatyaspor'daki alacağını ödeyeceğini söyledi.

Gevrek, “Guilherme sadece 40 bin Euro’ya transfer olmadı. Trabzonspor, Guilherme’nin kulübümüzden olan alacağını ödeyecek. Btc Turk Malatyaspor’un şu anda kazancı 462 bin Euro.” dedi.

TRABZONSPOR'UN KAP'A YAĞTIĞI AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDEYDİ;

Trabzonspor, Guilherme ile 1.5 yıllığına anlaştığı ve oyuncuya 2019-2020 sezonu için 450 bin euro, 2020-2021 sezonu için 1.1 milyon euro garanti ücret ödeyeceğini açıkladı.

Resmi açıklama şöyle; "Guilherme Costa Marques'in kulübümüze geçici transferi konusunda GDSC Alvarenga Futebol Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşama göre, GDSC Alvarenga Futebol Kulübüne geçici transfer bedeli olarak 100.000.-EUR ödenecektir."

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor