Lucescu Trabzon'da konsolosluk ziyareti

Trabzonspor’un Alanya ile Akyazı’da karşılaştığı maç öncesi Trabzon’a gelen ve maçı izleyen Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, o konsolosluğu ziyaret etti.

Lucescu Trabzon'da konsolosluk ziyareti

Lucescu’nun ziyaret ettiği konsolosluk kendi ülkesi olan Romanya konsolosluğu oldu. Burada kendisini Romanya Fahri Konsolosu Mustafa Beyazlı karşıladı. Trabzon’da aktif rol alan konsolosluklar arasında yer alan Romanya Fahri konsolosluğunda Lucescu, “Kültür bağlarımızı güçlendirmek için önemli bir adresteyim. Trabzon’da böyle bir noktanın olmasından mutluyum. Aynı zamanda fahri konsolosumuzun futbolun içinden olması da beni ayrıca mutlu etti” dedi. Fahri Konsolos Mustafa Beyazlı da milli takım teknik direktörü Lucescu’nun ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, “Milli takım direktörümüzün ziyaretinden mutluluk duydum. Romanya-Trabzon arasında bir köprü olmaktan ve katkı sağlamaktan onur duyuyoruz” dedi.
Lucescu Trabzon'da konsolosluk ziyareti
Lucescu Trabzon'da konsolosluk ziyaretiLucescu Trabzon'da konsolosluk ziyareti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor