Livaja'nın menajerinden Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Marko Livaja'nın transferi hakkında menajerinden son dakika transfer açıklaması geldi.

Livaja'nın menajerinden Trabzonspor açıklaması

AEK'nın yıldızı Marko Livaja'nın menajeri Görkem Demir, Trabzonspor'un futbolcusuna ilgisi olduğunu doğruladı.

"Trabzonspor'un Livaja için sözlü bir transfer teklifi oldu"

Demir "Livaja'nın AEK ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fakat Livaja devre arasında alacaklarını bırakıp ayrılmak istiyor. Livaja devre arasında serbest kalacak. Trabzonspor'un Livaja için sözlü bir transfer teklifi oldu. Görüntülü bir görüşmemiz olacaktı o da iptal oldu. Livaya, Türkiye gelmek istiyor. Livaya 'Türkiye'ye geleceğim' diyor. AEK, Livaja'ya 1.4 milyon Euro'dan 3 yıllık yeni kontrat önerdi. Taraftarlar yazıyorlar; 'Trabzonspor anlaştı' diye fakat biten bir şey yok." ifadelerini kullandı.

 "Livaja'ya Başakşehir'in de ilgisi var"
Trabzonspor dışında Livaja ile Başakşehir'in ilgilendiğini söyleyen Demir, "Livaja'ya Başakşehir'in de ilgisi var. Okan Buruk Hoca ile Livaja hakkında görüştüm. Devre arasında da konuşacağız." dedi.

AEK performansı
Temmuz 2018'de Las Palmas'tan AEK Atina'ya 1.8 milyon Euro'ya transfer olan Marko Livaja, Yunan ekibiyle 140 maçta 41 gol attı ve 19 gol pası verdi. 27 yaşındaki santrfor Hırvatistan Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyiyor.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor