Lille'in gözü Uğurcan Çakır'da

Fransa'da şampiyon olan Lille gelecek yıl kalesini emanet edeceği yüksek potansiyele sahip isimlerin peşine düştü. Fransız ekibi gözünü Uğurcan Çakır'a dikti.

Lille'in gözü Uğurcan Çakır'da

Daha önce Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katan ve bu yıl Fransa'da şampiyonluğa ulaşan Lille şimdi de Uğurcan Çakır'ı gözüne kestirdi.

Kendi kaleicisi Mike Maignan'ı 15 Milyon Euro bedelle İtalyan devi Milan'a gönderen Lille, bu boşluğu potansiyeli yüksek bir isimle doldurmayı hedefliyor. Bu noktada son dönemin parlayan yıldızı Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ı hedefine koyan Fransız ekibinin kısa süre içerisinde resmi teklifte bulunması bekleniyor.

Bordo mavililerin önümüzdeki günlerde başlayacak olan EURO 2020'de A Milli Takım'ın kalesini koruyacak olan Uğurcan Çakır için en az 20 Milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay beklentisi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler