Leipzig'den son dakika Sörloth açıklaması

Alman kulübünün CEO'su Oliver Mintzlaff, Sörloth hakkında konuştu

Leipzig'den son dakika Sörloth açıklaması

Trabzonspor'da giyen ve RB Leipzig'e transferi adeta yılan hikayesine dönen Alexander Sörtloh hakkında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Norveçli santrfor hakkında çıkan Olimpik Lyon iddialarının ardından bugün Leipzig cephesinden gündeme bomba gibi düşen bir son dakika açıklaması geldi.

Alman kulübünün CEO'su Oliver Mintzlaff, Bundesliga'nın ilk haftasında Mainz'ı 3-1 yendikleri karşılaşmanın öncesinde Sky televizyonuna yaptığı açıklamada "Sörloth ile görüşme hâlindeyiz. Göründüğü kadarıyla bu transfer artık bitme aşamasında." ifadelerini kullanarak 24 yaşındaki golcü futbolcuyu kadrolarına katmalarının artık an meselesi olduğunu belirtti.

Geride kalan sezonda 49 maçta 33 gol, 11 asistle oynayan 24 yaşındaki Sörloth'un Bordo Mavililer'de 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50’sine ilk 11’de başlaması hâlinde 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler