Kurallara uymayan Fenerbahçe yine Trabzonspor'a sataştı

Fenerbahçe kurallara uymayan taraftarını uyarırken bile Trabzonspor'a sataşmadan duramadı.

Kurallara uymayan Fenerbahçe yine Trabzonspor'a sataştı

Fenerbahçe kulüp resmi sitesinden taraftarlarını merdiven boşluklarını boş bırakma konusunda uyarırken, Trabzonspor'un kurallara uymasına atıfta bulundu. İmalı bir biçimde yapılan açıklamada Fenerbahçe'nin 390 bin TL ceza ödediğini ama Trabzonspor'un ceza ödemediğini  belirttiler.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şu şekilde;

‘Omuz omuza şampiyonluğa’ dediğimiz bu sezonda daima yanımızda olan taraftarımızdan Futbol A Takımımızın maçlarında tribunlerdeki merdiven boşluklarını boş bırakmalarını rica ederiz.

Merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından kaynaklı ve bu eylemin bu sezon içinde beşinci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle kulübümüzün bugüne kadar aldığı cezaların tutarı, 390.000 TL’ye ulaşmıştır. Rakiplerimizden Galatasaray’ın 40.000 TL, Beşiktaş’ın 40.000 TL, Trabzonspor’un ise hiçbir şekilde maddi anlamda yaptırımla karşı karşıya kalmadığını ifade etmek isteriz.

Taraftarımızın bu konuda hassas davranacağından şüphemiz yoktur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler