Kulüpler Birliği'nde yabancı kontenjanını tartıştı! Trabzonspor ile Rizespor...

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Klüpler Birliği toplantısı sonrası konuştu.

Kulüpler Birliği'nde yabancı kontenjanını tartıştı! Trabzonspor ile Rizespor...

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında yabancı kontenjanı konusu tartışıldı. Görüşme sonrası başkanlardan açıklamalar geldi... Ağaoğlu, "Bize katılan Rizespor, Erzurumspor, Göztepe ve Bursaspor var. Diğer kulüpler aynı statünün devamını istiyor" açıklamasını yaptı.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün yapılan toplantısına katılan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, 'Yabancı futbolcu konusu konuştuk. 14 yabancı ile yola devam etmek daha doğru gibi" dedi.

MEHMET YİĞİNER: ŞAPKA DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün İstanbul'da yapılan toplantısına katılan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yabancı futbolcu konusunu konuştuklarını belirterek, "14 yabancı ile yola devam etmek daha doğru gibi. En iyi yapılması gereken altyapıya önem vermek, gençleri iyi yetiştirmek. Yerli futbolcuya teşvik verilen bir sistem olabilir. Herkes ayağını yorganına göre uzatmak durumunda. Bu bilinç şu anki başkanlarda var. Kimse artık borç yapmıyor, borç ödüyor. Şapka düştü, kel gözüktü" ifadelerini kullandı.

EROL BEDİR 'YERLİYE TEŞVİK' DEDİ

Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise toplantının devam ettiğini belirterek, "Toplantı sonrası başkan açıklama yapacaktır. Şahsi fikrim... Sezon sonunda 3 yabancısı kalacak kulübün başkanı olmama rağmen yerliye teşvik edilerek devam edilmesi konusunda desteğim var" şeklinde konuştu.

AĞAOĞLU: HEDEFİMİZ ÜLKENİN GENÇLERİNE HİZMET ETMEK

Toplantı sonrası konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Biz bugünkü kuralın kademeli olarak düşürülmesinin mantıklı olacağını düşünüyoruz. Bizim öncelikli görevimiz, ülkenin gençlerine hizmet etmek. Transfer ettiğimiz yabancı futbolcuları son senelerde ne yapmışız, kaça satmışız? Bunlara da bakmak gerekir. Trabzon'daki dar sokaklarda futbol oynayıp bu kulüpte oynamak isteyen futbolculara ihanet etmiş oluruz. " şeklinde konuştu.

5 KULÜBE KARŞI 13 KULÜP! 

Ağaoğlu, "Bize katılan Rizespor, Erzurumspor, Göztepe ve Bursaspor var. Diğer kulüpler aynı statünün devamını istiyor" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler