Kucka'da Galatasaray gerçeği!

Son dakikada araya girmek istediler...

Kucka'da Galatasaray gerçeği!
Trabzonspor'un bu sezonki en önemli transferi Juraj Kucka'nın, Bordo-Mavililer'e geç gelmesinin nedeni ortaya çıktı. Başkan Muharrem Usta'nın bizzat uğraştığı bu transfer, aslında bir hafta önce bitmişti. Ancak olaya sonradan müdahil olan bir kulüp daha ortaya çıktı. Orta sahaya oyuncu bakan G. Saray, 30 yaşındaki Slovak yıldızın Milan'dan ayrılacağını duyunca, Kucka'ya talip oldu. Başkan Muharrem Usta'nın 5 milyon euroya anlaştığı İtalyan ekibine teklif götüren Sarı-Kırmızılılar, Fırtına'nın önerdiği fiyatı 1 milyon euro daha artırdı. Ancak bu hamlede başarılı olamadı. 
 
TEŞEKKÜR EDERİZ, O İŞ ÇOKTAN BİTTİ 
Oyuncuyu satmak için Trabzonspor'a söz veren Milan, daha yüksek bir teklif almasına rağmen kararından vazgeçmedi. G.Saray'a ilgilerinden dolayı teşekkür eden İtalyan ekibi, Karadeniz ekibine yanlış yapmak istemediklerini bu yüzden de 1 milyon euro fazla kazanmayı reddettiklerini bildirdi. Fırtına, İtalyan ekibiyle pürüzlerin giderilmesinin ardından önceden anlaştığı oyuncuya da böylelikle imza attırmış oldu. 
 
JAN DURİCA FAKTÖRÜ ETKİLİ OLDU 
G.Saray'dan gelen teklif sonrası kafası biraz karışan 30 yaşındaki orta saha, Kucka'yı Jan Durica ikna etti. 35 yaşındaki tecrübeli stoper Kucka'ya "G.Saray'da aradığın ortamı bulamazsın. Burada mutlu olacağına garanti veriyorum. Önümüzdeki sezon kulübün 50. yılı ve şampiyon olmak istiyoruz. Bu kulübün sana daha çok ihtiyacı var" dediği ve ikna ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor