Konyaspor'un ayıbı için Trabzonspor bastırıyor!

Trabzonspor yönetimi harekete geçti

Konyaspor'un ayıbı için Trabzonspor bastırıyor!
HABER61 SPOR SERVİSİ

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor'un bordo mavili taraftarlar için belirlediği 900 TL'lik bilet fiyatı tarifesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bordo mavili camianın büyük tepkisini çeken Konyaspor'un tavrı karşısında Trabzonspor yönetimi harekete geçti. Haber61'in Trabzonspor yöneticilerinden edindiği bilgilere göre, bordo mavililer yoğun telefon trafiğiyle bu krizi aşmaya çalışıyor. Trabzonspor taraftarlarının mağdur olmaması için uğraşan yönetimin hem Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle hem de Konyaspor yöneticileriyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin bilet fiyatlarını makul seviyeye çekmek için Konyaspor camiasıyla ikili ilişkileri iyi olan isimleri de devreye soktuğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler