"Keşke Trabzonspor'un sorunları 3 puanla çözülse..."

Trabzonsporlu yönetici Müminhan Bilgin maçın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

"Keşke Trabzonspor'un sorunları 3 puanla çözülse..."

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili takımdan yönetici Müminhan Bilgin Haber61'e açıklamalarda bulundu.

CAS DEĞERLENDİRMESİ

İlk olarak gündemdeki CAS duruşması ile ilgili konuşan Bilgin " CAS'taki görüşmelerin Trabzonspor adına olumlu olduğunu söyleyebilirim. Mahkemenin işleyiş mekanizması içerisindeki, deliller ve delillerin mekanize halde sahaya yansıyıp yansımadığı tartışmalarıyla ilgili olan konuda oldukça olumlu gelişmeler var.  Faket bu tip mahkemelerin bir çok etkileyici unsurları olduğunu biliyoruz. Oradaki yapılan işlemlerin Trabzonspor’un lehine olduğu savunmaların oldukça kaliteli bir belgelendirrme ile olduğunu gördük. Ama yine de bekleyip görmekte fayda var." dedi.

Fenerbahçe'nin duruşmada yaptığı savunmayı değerlendiren Bilgin  "Fenerbahçe'nin CAS sürecindeki bütün savunmalarına dikkatle baktığınızda ellerinde savunabilecek argümanları olmadığı için başka unsurları devereye soktuğunu, bir nevi demogojik ortam oluşturmaya çalıştığını biliyoruz. Tezlerimizi savunup, bu tezlerin neticesinde hukuki zeminde de anlam bulduğu takdirde Trabzonspor haklarını mutlaka alacaktır diye düşünüyorum. " şeklinde konuştu.

KEŞKE 3 PUANLA TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLSE

Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Bilgin "Bugün burada buz gibi bir havada kar yağarken Trabzonspor sahada mücadelesini yüksek rakıma rağmen verdi. Zor saha şartları, zor rakım şartları. Trabzonspor tarihte Erzurum’da oynadığı bütün maçlarda zorlanmıştır. Biz Trabzon’da da gol atmayı başaramamıştık Erzurumspor’a. Çok zor gol gol yiyen bir takım. Ama takımımız eksiklere rağmen mücadeleyi bırakmadı. Buradan 3 puan almak bizim için önemliydi. Ama şu bir gerçek Trabzonspor’un problemleri keşke 3 puan alınarak çözülebilecek kadar kolay olabilse.  Çok problem var ama bunları basamak basamak çözerek yolumuza devam ediyoruz.  Trabzonspor’un potansiyeli takımın arkasında olduğu müddetçe aşamayacağı hiçbir engel yoktur.  Biz böyle inanıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bilgin son olarak Milli takıma seçilen futbolculara ilişkin de konuşarak "Türk futbolunun lokomotifi Trabzonspor. Bunu bizim söylememiz tabiki çok önemli ama bu bir realite, bunu Türk kamuoyu da kabul ediyor. Milli takıma daha çok sporcu vereceğiz inşallah. Türk milli takımına futbolcu verdiğimiz müddetçe hem Türk futbolu kendini geliştirme adına önemli adımlar atacak hem de Trabzonspor’a başarılar getirdiğini hep beraber göreceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler