Kayserispor'dan Trabzonspor açıklaması: Gerek kalmayacak!

Kayserispor yöneticilerinden Mustafa Tokgöz'den Trabzonspor açıklaması geldi.

Kayserispor'dan Trabzonspor açıklaması: Gerek kalmayacak!

Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor zorlu maçta en az 1 puan alarak ligde kalmak istiyor. Kulübün yöneticilerinden Mustafa Tokgöz, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalar yaptı. 

"Süper Lig'de kalmaya devam edeceğiz"

Tokgöz, "Kayserispor büyük bir camiadır. Bir şehir kulübüdür. Süper Lig'e en çok yakışan takımlardan birisidir. Bunu her zaman ve her platformda dile getiriyoruz. Allah'ın izniyle gelecek yıl Süper Lig'de mücadelemize devam edeceğiz." diye konuştu.

"Başkanımız zorluklara göğüs gerdi"

Birçok kulüp gibi Kayserispor'un da zor bir sezon geçirdiğini aktaran Tokgöz, şunları kaydetti:

"Pandemi süreci, sağlık endişeleri, gelirler tamamen düştü. Bütün kulüpler maddi anlamda ciddi sıkıntılar çekti. Berna Gözbaşı başkanımız bütün zorluklara karşı mücadele etti, hepsine göğüs gerdi, elimizden gelen her şeyi yaptık ve umudumuzu bugüne kadar taşıdık. Başkanımız, kulübümüze, basına konu olacak hiçbir maddi sıkıntı yaşatmadı."

"Trabzon'dan gelecek haberi beklemeye gerek kalmayacak"

Fenerbahçe karşısında oyuncuların ve teknik ekibin elinden geleni yapacağına inandıklarını belirten Tokgöz, şöyle devam etti:

"Son maç, son 90 dakika. Bu maçtan puanla ayrılacağız. Trabzon'dan gelecek haberi beklemeye gerek kalmayacak. Kendi evimizde olmamızın avantajını kullanmak istiyoruz. Bu maça en az bir puan için çıkacağız. Ben Kayserispor'u Gençlerbirliği'nden daha avantajlı görüyorum. Cumartesi günü saat 22.30'da Kayseri'de bir bayram havası yaşanacak. Gelecek yıl da bu sıkıntıları ne biz çekeceğiz ne de taraftarımıza çektireceğiz."

Trabzonspor'a mesaj

Kümede kalma mücadelesi veren bir başka takım olan Gençlerbirliği'nin deplasmanda Trabzonspor'la oynayacağı maça da değinen Tokgöz, "Trabzonspor, 4 büyük kulübümüzden biri. Fenerbahçe nasıl kendine yakışan bir oyun oynayacaksa Trabzonspor da hiç şüphesiz en iyi oyununu oynayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kayserispor ligde nasıl kalır?

Ligde çıktığı 39 maçta 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşayan, 41 puanla 17. sırada bulunan Kayseri temsilcisi, son hafta şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmada en az bir puan alması durumunda kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği'nin aldığı sonuca bakmaksızın ligde kalacak.

Karşılaşmadan Fenerbahçe'nin galip ayrılması durumunda ise Kayserispor, kümede kalabilmek için Gençlerbirliği'nin Trabzonspor deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler