Karar defterleri Trabzonspor'a verildi

Haber61'in bugün duyurduğu Karar defterlerinin alındığı haberi sonrasında Trabzonspor'dan açıklama geldi.

Karar defterleri Trabzonspor'a verildi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un geçmiş dönemlere ait olan ve bir müzayede şirketi tarafından satışa çıkarılan karar defterleri geri alındı.

Gün içerisinde Haber61 tarafından duyurulan karar defterlerinin kulübe getirildiği haberi üzerine Trabzonspor resmi internet sitesi üzerinen açıklama yaparak karar defterlerinin alındığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Kulübümüzün kuruluş dönemine ait karar defterlerinin çalınarak bir müzayede firması tarafından satışa çıkartılmasıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlanmıştır. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkeme kararıyla yaklaşık 1,5 ay önce müzayede firmasına gidilerek el konulan karar defterlerini kulübümüz avukatı Mert Halisçelik’e vermiştir.

Karar defterlerimiz bugün Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Ali Sürmen, Sicil Kurulu Üyemiz Hasan Basri Halisçelik ve kulüp avukatımız Mert Halisçelik tarafından Arşiv ve Müze Kurulu Başkanımız Mehmet Salih Uzun’a teslim edilerek Şamil Ekinci Müzesi’ne konulmuştur.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, ‘’Divan Başkanımız Avukat Ali Sürmen ve avukatımızın girişimleriyle kulübümüzün kuruluş dönemine ait belgeler ve defterler geri alınarak Şamil Ekinci Müzesi’ne konulmuştur. Bu vesileyle Türk adaletine, emniyet güçlerimize ve Kurucu Başkanımız Sayın Ali Osman Ulusoy’un oğlu Kemal Ulusoy’a teşekkür ederiz. Karar defterlerimiz artık müzemizde saklanacaktır. Trabzonsporumuzun kuruluşunun en kıymetli hazinelerinden biri defterlerimiz artık müzemizde sergilenecektir’’ dedi."

Karar defterleri Trabzonspor'a verildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler