Karaman: "Sosa ve Sturridge'den ibaret değiliz"

Ünal Karaman ve Alexander Sörloth basın toplantısı düzenledi.

Karaman: "Sosa ve Sturridge'den ibaret değiliz"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un yarın (perşembe) karşılaşacağı Krasnodar maçı öncesinde bugün teknik direktör Ünal Karaman ve Alexander Sörloth basının karşısına çıktı.

Karaman eksik kadroyla Rusya'ya gitmeleri konusunda konuşarak  "Çözüm üretmeye gayret gösterdik. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Yarın 18. resmi maçımızı oynayacağımız ve sakat ile eksiklerimiz nedeniyle kalan maçlarımızı sadece sonuçsal değil fiziksel yapısını da düşünerek 19 takımımızdan takviyeli bir kadroyla geldik. Bu oyuncularımızın bizimle uçmasını bekleyeceğiz. Sonucu hep beraber yarın göreceğiz." dedi.

Sosa ve Sturridge'nin kadroda olmamasıyla ilgili Rus gazetecinin sorduğu yanıtlayan Karaman "Sosa ve Sturridge'den ibaret bir takım değiliz. Bir takım farklı bir çok oyuncudan oluşur. İki oyuncu elbetteki önemli. Bizim için iki Abdülkadir, Ekuban, Obi ve diğerleri hepsi ayrı ayrı önemli. Kriz ortamları kendi içerisinde fırsat saklar. Belki genç oyuncularımız yarın şans bularak kendilerini gösterecekler. Oynatamadığımız oyuncular için zaten üzülüyoruz. Yarın o arkadaşlarımız da armalarını en iyi şekilde temsil edeceklerdir." ifadelerini kullandı.

Maça hazır olduklarını vurgulayan Karaman "Sakat olan futbolcularımızın tamamı bizim için çok önemli. Uzun zamandır onları kullanamıyoruz. Olabilecek en iyi hazırlıkla yarın sahada olacağız. Gücümüzü sonuna kadar kullanacağız. Rakibimiz çok iyi bir takım. Ligde de iyi konumdalar. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama biz psikolojik olarak maça hazırız." şeklinde konuştu

Geçen sene geldiğimiz andan itibaren bir çok zorlukla mücadele ettik. Yöneticilerin, başkanımızın, profesyonellerin emeğini yok sayamayız. Bir çok şeyin düzelmesinde sonuçlar çok önemlidir. Yeteneğini sonuna kadar kullanmaya hazır bir oyuncu grubuna sahibiz. Geçen yıldan itibaren kontenjan oyuncuları dahil belki uzun süredir olmayan sahiplenmeyle sahaya çıkıyorlar. Taraftar ve camianın beklentileri var onları karşılayamadığımızda tabiki üzülüyoruz. Ancak en iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz. " dedi.

Alexander Sörloth ise şöyle konuştu;

Krasnodar'a karşı oynadığımız ilk maçta iyi oynadık ama kazanamadık. Yarın daha iyi bir sonuç almak istiyoruz. Hocamızın bahsettiği gibi çok sakat oyuncumuz var. Ama çok iyi genç futbolcularımız var ve onlar da en iyisini ortaya koyacaktır. Rakibimiz ilk maçta çok iyi defans yaptı. Kazanabileceğimiz bir maçtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor